Life Medical Equipment (Guangzhou) Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ivy

WhatsApp : +8618520788969

Free call

Υψηλότερο σημείο τιμής covid-19 χτυπημάτων μόλυνσης της Ιαπωνίας

July 31, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υψηλότερο σημείο τιμής covid-19 χτυπημάτων μόλυνσης της Ιαπωνίας

Πηγή: Οικονομικός καθημερινός

 

Στις 30 Ιουλίου, ο αριθμός ανθρώπων που μολύνθηκαν με το νέο coronavirus στην Ιαπωνία έφθασε νέο σε έναν υψηλό. Στις 18:00, ο αριθμός μολυσμένων ανθρώπων ήταν 1.261, τα οποία υπερέβησαν το σημάδι 1.000 ατόμων για δύο διαδοχικές ημέρες. Η μητροπολιτική κυβέρνηση του Τόκιο, το νομαρχιακό διαμέρισμα Aichi, κ.λπ. εξέδωσαν αντίστοιχα τις «ειδικές προειδοποιήσεις για την επέκταση της μόλυνσης» και τις «σοβαρές προειδοποιήσεις», και πολλές τοπικές κυβερνήσεις άρχισαν να εγκρίνουν τα μέτρα για να κοντύνουν ή να περιορίσουν τις εμπορικές και δραστηριότητες ψυχαγωγίας.

Στις 30 Ιουλίου, 367 άνθρωποι βρέθηκαν πρόσφατα για να μολύνονται στο Τόκιο. Ο κυβερνήτης Yuriko Koike του Τόκιο ανήγγειλε ότι τις ώρες γραφείου των φραγμών βιομηχανίας τομέα εστιάσεως και καραόκε θα κοντύνουν από τις 3 Αυγούστου ως τις 31 Αυγούστου, απαιτώντας τις ανωτέρω βιομηχανίες στον περίβολο στις 10 μ.μ., και εξέφρασε το δικαίωμά τους συνεργαζόμενος με τις κυβερνητικές πράξεις, καταστήματα που κρεμούν τη «πρόληψη που της νέας επέκτασης μόλυνσης Coronavirus» το λογότυπο στην είσοδο του καταστήματος θα χορηγήσει ένα κονδύλιο συνεργασίας 200.000 γεν. Η Νομαρχία της Οκινάουα απαιτεί τώρα τους φραγμούς στην περιοχή του Ματσουγιάμα στην κεντρική Νάχα για να αναστείλει την επιχείρηση για δύο εβδομάδες από την 1η Αυγούστου ως τις 15 Αυγούστου. Η νομαρχιακή κυβέρνηση θα διανείμει ένα κεφάλαιο συνεργασίας 200.000 γεν στα σχετικά καταστήματα.

 

Από τη δήλωση της ανύψωσης της κατάστασης της έκτακτης ανάγκης στην Ιαπωνία στις 25 Μαΐου, ο αριθμός πρόσφατα ανιχνευμένων μολύνσεων έχει παραμείνει μέσα σε 100 ανθρώπους κάθε μέρα μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Εντούτοις, ο αριθμός μολύνσεων άρχισε να αυξάνεται αισθητά τέλη Ιουνίου. Στις 29 Ιουλίου, η χώρα υπερέβη 1.000 για πρώτη φορά, φθάνοντας σε 1.238. Ο αριθμός ανθρώπων που νοσηλεφθηκαν ή στα ξενοδοχεία σε εθνικό επίπεδο που αυξήθηκε από 1.006 την 1η Ιουλίου σε 7.063 στις 28 Ιουλίου, μια αύξηση 6 πτυχών. Ο φόρος θανάτου έχει αυξηθεί επίσης από τα τέλη Ιουλίου. Μεταξύ τους, ο αριθμός ανθρώπων που νοσηλεφθηκαν στο Τόκιο ήταν από τις 29 Ιουλίου 1.106, μια αύξηση 20% από μια εβδομάδα πριν, ειδικά στους μέσης ηλικίας και ηλικιωμένους ασθενείς με τη σοβαρή ασθένεια. Οι εμπειρογνώμονες από το Τόκιο έχουν απαιτήσει τις προετοιμασίες για την εγχώρια καραντίνα των μολυσμένων προσώπων όταν τα νοσοκομεία και οι εγκαταστάσεις ξενοδοχείων είναι ανεπαρκή. Το Ozaki Haruo, Πρόεδρος του Τόκιο που η μητροπολιτική ιατρική ένωση, κάλεσε την κυβέρνηση για να τροποποιήσει τους σχετικούς νόμους, υπέβαλε τους δεσμευτικούς νομικά κανονισμούς σχετικά με την περάτωση της επιχείρησης στις περιοχές κλειδί, και παρέχει την απαραίτητη αποζημίωση για την περάτωση. Είπε: «Αυτό είναι η τελευταία ευκαιρία να συγκρατηθεί η διάδοση της μόλυνσης.»

 

Η διάδοση των μολύνσεων έχει εμφανιστεί επίσης σε ισχύ πολλές στην Ιαπωνία. Το νομαρχιακό διαμέρισμα της Οζάκα ενημέρωσε το υψηλότερο αρχείο του για τρεις διαδοχικές ημέρες, που φθάνουν σε 221 στις 29 Ιουλίου. Στις 30 Ιουλίου, 190 άνθρωποι έφθασαν στη δεύτερη αιχμή στην ιστορία. Στις προηγούμενες δύο ημέρες, το Τόκιο, η Οζάκα, το Κιότο, το Φουκουόκα, Aichi, το Γκιφού, η Mie, Tochigi, Hyogo, η Οκινάουα και άλλες θέσεις έχουν θέσει τα υψηλότερα αρχεία μόλυνσης από την επιδημία. Νομαρχιακό διαμέρισμα Iwate, η μόνη χώρα στην Ιαπωνία που δεν έχει μολυνθεί ακόμα, αναφερθείς επίσης δύο περιπτώσεις της μόλυνσης στις 29 Ιουλίου. Συγχρόνως, έχουν υπάρξει πολλαπλάσιες μαζικές μολύνσεις στις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ιαπωνία. Ο αριθμός γνωστών μολύνσεων έχει φθάσει σε 205. Ιδίως, οι ΗΠΑ στρατιωτικές δεν υπόκεινται στις επιθεωρήσεις εισόδων από την ιαπωνική κυβέρνηση κατά μπαίνοντας στην Ιαπωνία στα αμερικανικό θωρηκτά ή το στρατιωτικό αεροπλάνο. Το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό που έφθασε προηγουμένως στην Ιαπωνία στις πολιτικές πτήσεις απέτυχε επίσης να συμμορφωθεί. Απαιτήσεις καραντίνας της Ιαπωνίας. Στις 29 Ιουλίου, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας είχαν υπογράψει ακριβώς έγγραφο στο οποίο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ο στρατιωτικός που δεσμεύεται για να εφαρμόσει τα μέτρα ελέγχου και καραντίνας κατά μπαίνοντας στην Ιαπωνία.

 

Πριν από αυτό, η ιαπωνική κυβέρνηση υπέβαλε μια πολιτική να δώσει ίση προσοχή στην πρόληψη της επιδημικής και οικονομικής ανάπτυξης προκειμένου να διατηρηθεί η οικονομική ανάπτυξη, και άρχισε να εισάγει έναν εσωτερικό τουρισμό και έναν οικονομικό μηχανισμό επιχορήγησης στις 22 Ιουλίου. Εντούτοις, οι ειδικοί γιατροί, το κοινό και τα κόμματα αντίθεσης απαιτούν να αυξήσει η κυβέρνηση τις αντι-επιδημικές προσπάθειές της. Το Shigeru Oami, ένας εμπειρογνώμονας από την επιδημική υποεπιτροπή απάντησης της ιαπωνικής κυβέρνησης, είπε ότι θα συμβούλευε την κυβέρνηση για να αναστείλει την κυκλοφορία των ατόμων στους νομούς όπως απαιτούνται. (Οικονομικός καθημερινός δημοσιογράφος SU Haihe)

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας