Life Medical Equipment (Guangzhou) Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ivy

WhatsApp : +8618520788969

Free call

Το Guangzhou και η οργάνωση παγκόσμιων πόλεων συζητούν την τηλεϊατρική κάτω από τη νέα επιδημία πνευμονίας κορωνών

July 30, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Guangzhou και η οργάνωση παγκόσμιων πόλεων συζητούν την τηλεϊατρική κάτω από τη νέα επιδημία πνευμονίας κορωνών

Ανταποκριτής της Tan Zheng δημοσιογράφων όλος-μέσων κειμένων/Yangcheng Evening News

 

Στο απόγευμα της 30ής Ιουλίου, η παγκόσμια πόλη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού οργάνωσης κράτησε μια τηλεδιάσκεψη «στην τηλεϊατρική κάτω από τη νέα στεφανιαία επιδημικός-περιφερειακή συνεργασία πνευμονίας στο τοπικό επίπεδο», η κακία - πρόεδρος του Guangzhou η πολιτική συμβουλευτική διάσκεψη που των δημοτικών ανθρώπων και η τοπική κυβέρνηση της περιοχής του Ασιατικού Ειρηνικού οργάνωσης παγκόσμιων πόλεων (UCLG ASPAC) Chen Yini, ο πρόεδρος και ο συμπρόεδρος της Επιτροπής των γυναικών, παρευρέθηκαν στην τηλεδιάσκεψη και έδωσαν μια εναρκτήρια ομηλία.


Η συνεδρίαση φιλοξενήθηκε από Bonatia, Γενικός Γραμματέας της περιοχής του Ασιατικού Ειρηνικού της οργάνωσης παγκόσμιων πόλεων, και Xia Huimin, γραμματέας κόμματος των γυναικών Guangzhou και του ιατρικού κέντρου των παιδιών («κέντρο των γυναικών και των παιδιών πόλεων»), και δύο εμπειρογνώμονες στους σχετικούς τομείς συζήτησαν τις δυνάμεις του κέντρου γυναικών και των παιδιών της πόλης και την εστίαση της συνεργασίας τηλεϊατρικής, νοσοκομεία Διαδικτύου και 3 πτυχές της νέων στεφανιαίων διάγνωσης και της θεραπείας πνευμονίας. Περίπου 40 άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων υπαλλήλων από 8 επαρχίες Guangzhou και της Ινδονησίας, των πόλεων και των ενώσεων τοπικής κυβέρνησης, των εμπειρογνωμόνων στους ιατρικούς και σχετικούς με τη βιώσιμη ανάπτυξη τομείς, και των αντιπροσώπων νοσοκομείων παρευρέθηκαν στην τηλεδιάσκεψη.

Η τηλεϊατρική θα σπάσει τα φυσικά εμπόδια

 

Το Chen Yini που λέεται στην ομιλία της, «από την αρχή φέτος, η ξαφνική νέα επιδημία πνευμονίας κορωνών έχει επηρεάσει πολύ τις κανονικές ζωές των ανθρώπων, και έχει τοποθετήσει επίσης ένα βαρύ φορτίο στους αστικούς δημόσιους ιατρικούς πόρους. Στα πλαίσια της επιδημίας, η πρόσβαση στη ιατρική φροντίδα μέσω των αποτελεσματικών και αποδοτικών πόρων μεθόδων είναι ιδιαίτερα σημαντική στις μειονεκτούσες ομάδες όπως οι γυναίκες και τα παιδιά. Η τηλεϊατρική σπάζει τα φυσικά εμπόδια μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, που καθιστούν τις σε απευθείας σύνδεση διαβουλεύσεις και τις διαβουλεύσεις πιθανές, και συγχρόνως που αποφεύγει ένα συγκεντρωμένο τρέξιμο στους ιατρικούς πόρους.»

 

Το Chen Yini επίσης ανέφερε ότι μακροπρόθεσμα το μεσοπρόθεσμο και, η τηλεϊατρική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματικό συμπλήρωμα στη σε μη απευθείας σύνδεση διάγνωση και τη θεραπεία, οι οποίες θα βοηθήσουν περαιτέρω να βελτιώσουν το υπάρχον ιατρικό σύστημα και να βοηθήσουν τις τοπικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης Ηνωμένων Εθνών (SDGs).

 

Το Xia Huimin χαιρέτισε τη συζήτηση της συγκεκριμένης συνεργασίας στην τηλεϊατρική με τις πόλεις μελών στη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού της οργάνωσης παγκόσμιας αστικής περιοχής, και υπέβαλε τις προτάσεις σχετικά με τους συγκεκριμένους μηχανισμούς, το πεδίο και τις μεθόδους συνεργασίας ανάπτυξης.

 

Ο αντιδήμαρχος της πόλης Jambi, της Ινδονησίας, και των σχετικών αντιπροσώπων του γραφείου υγείας της Τζακάρτα εισήγαγε την ανάπτυξη της τοπικής τηλεϊατρικής και εξέφρασε το μεγάλο ενδιαφέρον σε συνεργασία. Επιπλέον, οι αντιπρόσωποι από την πόλη Bogor, Ινδονησία εξέφρασαν επίσης την πρόθεσή τους να συνεργαστούν επί τόπου.

 

Ειρηνικοασιατικά σχέδια οργάνωσης παγκόσμιων πόλεων για να εφαρμόσει το πρώτο πρόγραμμα τηλεϊατρικής

 

Κατά τη διάρκεια του διεθνούς σεμιναρίου ηγεσίας τρίτου Guangzhou που πραγματοποιήθηκε αρχές Δεκεμβρίου του 2019, Chen Yini εισήγαγε τη θέση ανάπτυξης του κέντρου γυναικών και των παιδιών της πόλης στη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού του Παγκόσμιου Οργανισμού και των σχετικών αντιπροσώπων, και υπογράμμισε ότι Guangzhou αποδίδει σημασία στην υγεία γυναικών και των παιδιών. Στη συνεδρίαση, το δημοτικό κέντρο των γυναικών και των παιδιών εισήγαγε το πρόγραμμα κεντρικής τηλεϊατρικής, συνεργάστηκε με τα τοπικά νοσοκομεία για να παρέχει τη σε απευθείας σύνδεση διάγνωση και τη θεραπεία για τους ασθενείς, και να υποβάλει μια προκαταρκτική ιδέα της συνεργασίας με τις πόλεις στη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού.

 

Προκειμένου να εφαρμοστεί το όραμα προγράμματος, η περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού οργάνωσης παγκόσμιων πόλεων προγραμματίζει να εφαρμόσει το πρώτο πρόγραμμα τηλεϊατρικής για να προωθηθεί περαιτέρω η σημασία της υγείας γυναικών και των παιδιών. Σύμφωνα με τις εκθέσεις, το πρόγραμμα τηλεϊατρικής είναι μέρος του προγράμματος εντοπισμού στόχων βιώσιμης ανάπτυξης (SDGs), το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που εφαρμόζεται από τη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού οργάνωσης παγκόσμιων πόλεων και την ινδονησιακή δημοτική ένωση (APEKSI) σε συνεργασία με άλλες τοπικές κυβερνήσεις στην Ινδονησία.

 

Το Chen Yini είπε ότι αυτή η τηλεδιάσκεψη θα εμβαθύνει τη αμοιβαία κατανόηση και θα χτίσει την εμπιστοσύνη μέσω του διαλόγου και της επικοινωνίας, και θα ανοίξει το δρόμο για την τηλεϊατρική να βρεθεί ένα σημείο της διεθνούς συνεργασίας.

 

Πηγή | Yangcheng Evening News

Συντάκτης υπεύθυνος | Γιαγιά WANG

Έγκριση | Ανεμιστήρας Meiling

Οικότροφος | Chen Kaiqi

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας